Eerste corona sneltestlocatie in Westland.

Eerste corona sneltestlocatie in Westland.

Corona Test Westland opent vanaf maandag 26 oktober 2020 zijn deuren om mensen door middel van een sneltest binnen een uur uitsluitsel te geven over of men besmet is met het coronavirus of niet.

Via de website www.coronatestwestland.nl kan men een afspraak inplannen om zich te laten testen aan de Verdilaan 3B te Naaldwijk. Vervolgens heeft de cliënt binnen een uur de uitslag.

Corona Test Westland werkt uitsluitend met een door de overheid goedgekeurde sneltest. Daardoor heeft de uitslag een zeer hoge betrouwbaarheid. Het bedrijf ziet een grote verantwoording in het afnemen van deze testen. Er wordt daarom gewerkt met gekwalificeerde zorgverleners die de testen afnemen en verwerken. Zodra de test, middels een neus swap, is afgenomen wordt deze verwerkt en zal binnen een uur de uitslag via een mail bekend gemaakt worden aan de cliënt. In het pand wordt gebruik gemaakt van een CleanLight Air luchtreiniger, die is uitgerust met COVID-19 gevalideerde UV techniek. Hiermee doen we er alles aan om een veilige omgeving te creëren voor cliënten en medewerkers. De kosten voor deze sneltest zijn €97,50. Bij een positieve test is het de verantwoording van de cliënt om zich te melden bij de GGD.

Met bedrijven kunnen aparte afspraken gemaakt worden. Ook kan er eventueel op locatie getest worden. Corona Test Westland denkt hiermee de 'wachttijd', die men anders thuis in quarantaine moet doorbrengen drastisch te verkorten. Zo kunnen werknemers snel getest worden op het moment dat er klachten ontstaan en kunnen ze dezelfde dag weer aan het werk als blijkt dat ze geen corona hebben. Dit in tegenstelling tot de GGD waar de uitslag vaak meerdere dagen op zich laat wachten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie