Eerste actuele horti thema van 2021: Robotisering & Sensoring

Eerste actuele horti thema van 2021: Robotisering & Sensoring

Vandaag start het eerste actuele horti thema van 2021 op Goedemorgen en Paprika. De komende maanden staat wekelijk een ander onderwerp centraal. We trappen af met Robotisering & Sensoring. Wat kun je deze week onder andere verwachten?

Vandaag spreken we met Colinda de Beer van Innovation Quarter, dinsdag is de Van der Knaap Groep te gast, op woensdag hoor je Dennis Arnts van Grodan op de tuinbouwzender en donderdag is het de beurt aan Harrij Schmeitz van Techology Pull en Richard Vialle van Kind Technologies. Vrijdag is het slotakkoord voor Sigrow.

Maar daar zullen ongetwijfeld nog interessante bedrijven en personen bijkomen, dus zet Paprika Tasty Radio elke dag vanaf 9.00 uur aan via www.paprikatastyradio.nl of de gratis apps die daar te downloaden zijn. Dan mis je niets. In de nieuwsbrief van Goedemorgen houden we je uiteraard op de hoogte van alle gasten die te horen zijn. Hier lees je ook actuele horti themaberichten. Alle uitzendingen van Paprika Tasty Radio komen bovendien diezelfde dag nog beschikbaar via goedemorgen.podbean.com, dus mocht je een keer niet live kunnen meeluisteren, dan kun je altijd hier terecht om de interviews alsnog te horen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie