Eelde over op beeldveilen

Eelde over op beeldveilen

Eind augustus 2020 verandert er veel op locatie Eelde van Royal FloraHolland. In Eelde wordt overgestapt op de modernste veil- en verkooptechnieken en wordt een nieuwe manier van logistieke afhandeling toegepast.

Het fysieke veilen verdwijnt, maar de tribune blijft met de projectieschermen toegankelijk voor klanten om in te kopen. "In Eelde gaan we over op 100% Beeldveilen voor bloemen en planten. De klant koopt daar haar bloemen en planten in aan de hand van aanvoerinformatie en representatieve productfoto's via een KOA applicatie op een laptop."

De basis van het Beeldveilen werkt in Eelde net zoals op de andere locaties, zo laat Royal FloraHolland weten. "Met een goede foto en betrouwbare productinformatie van uw bloem of plant zorgt u dat uw klanten weten wat zij kopen. Of ze nu op de klok kopen of digitaal, een representatieve productfoto is altijd belangrijk. Klanten die op de klok kopen hebben slechts kort de tijd om te beslissen of zij uw product willen kopen. De (digitale) markt wordt ook steeds groter. Een betrouwbare productfoto is dus van cruciaal belang."

Lees hier meer over het beeldveilen in Eelde

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie