EDD Group gaat verder onder Dutch Flower Group

17-12-2018    08:51   |    Goedemorgen

De handelsbedrijven van EDD Group slaan vanaf 1 januari de handen ineen met Dutch Flower Group (DFG). EDD Group bestaat uit E. den Dekker B.V., DRC Plantes B.V. en DRC Flor B.V.

EDD Group, met als drijvende kracht oprichter Eddie den Dekker, is sinds 1986 actief in de handel van planten en plantconcepten, alsmede verse snijbloemen. Vanuit de hoofdvestiging Honselersdijk, op Trade Parc Westland, werken dagelijks ruim 80 medewerkers aan het op maat beleveren van grootschalige retailers, zoals supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en groothandelaren. EDD Group zocht naar een betrokken partner om de groei van haar klantenportfolio en uitbreiding van haar dienstverlening te kunnen realiseren. Die is gevonden in Dutch Flower Group.

Vanaf 1 januari 2019 vallen de activiteiten van E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor onder de DFG vlag. Directeur Eddie den Dekker van EDD Group: “Ik ben blij met deze ontwikkeling. De aansluiting bij DutchFlower Group geeft ons bedrijf een positieve impuls. Een betrokken en solide partner om vanuit kracht, know-how en netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.” Den Dekker blijft als directielid verbonden aan de onderneming.

EDD Group en haar handelsmerken zullen zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren. Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van de marktpositie te kunnen realiseren voor de DFG bedrijven bij haar grootschalige retail- en groothandelsklanten in Europa.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...