Dümmen Orange lanceert nieuw label

12-04-2019    13:07   |    Goedemorgen

Dümmen Orange heeft op 11 april jl. het nieuwe rozenlabel Rozuri ‘roses from Africa’ aan haar klanten gepresenteerd tijdens het Meet & Greet Rose – event in De Kwakel. Rozuri ‘roses from Africa' iseen nieuw label van rozenkwekers uit Ethiopië en Kenia met wie Dümmen Orange nauw samenwerkt, gericht op de retailsector.

Rozuri ‘roses from Africa’ staat voor een nieuw kleurrijk label van Afrikaanse rozen, geïnspireerd door het Afrikaanse continent. De naam Rozuri is afgeleid van het woord uzuri dat ‘schoonheid’ betekent in het Swahili, de taal die in Oost-Afrika veel wordt gesproken. 

 

De Rozuri variëteiten zijn middelgroot-bloemige rozen die speciaal geselecteerd zijn voor het supermarkt-segment. Dit specifieke assortiment van Dümmen Orange is nog relatief onbekend bij de retail en zal de komende tijd actief geïntroduceerd worden bij de belangrijkste supermarktketens in Engeland en Duitsland. Er is een speciaal veredelingsprogramma opgezet voor een hoogwaardig retailassortiment. De Rozuri-rozen zijn vele malen getest op een goed vaasleven en de resultaten toonden telkens een uitstekende score. De rozen kunnen worden geleverd tot lengtes van 60 centimeter. Daarnaast onderscheiden deze rozen zich door een breed kleurenpalet: van wit tot cerise, van roze naar rood, maar ook geel en oranje en er is zelfs een ‘bicolor’-variant.

 

De komende tijd zal het verhaal achter de Rozuri-rozen actief worden uitgedragen. Want de African Beauties zijn niet alleen de rozen, maar ook de teams van de Rozuri farms in Ehtiopië en Kenya.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hallo(ween)!

Het is weer tijd voor pompoenen, niet in de laatste plaats vanwege Halloween. En dus pakken sommige mensen...