Tuinbouw in tv-programma 'Later als ik groot ben'

19-01-2018    10:08   |    Goedemorgen

In het kinderprogramma 'Later als ik groot ben' wordt morgen aandacht besteed aan de tuinbouw. Kandidaat Annejet heeft groene vingers en ambieert een baan in de land- en tuinbouw.

In aflevering 7 van seizoen 1 gaat Annejet daarom op pad met presentator Jochem van Gelder. Samen duiken zij in de wereld van groen, kassen én machines. Wat zij precies beleven, houdt het programma nog even geheim. Maar via Twitter werd al wel duidelijk dat onder andere een bezoek wordt gebracht aan Tommies.

Van Gelder brengt onder andere bezoek aan de St. Michaëlschool in Rotterdam, waar Annejet op zit en gewerkt wordt met het innovatieve GrowWizzKid lesconcept. Hij neemt de scholiere dan mee naar de HAS Kas in Den Bosch en het Westland (o.a. Tommies).

Promotie van tuinbouw
Op initiatief van GrowWizzKid is in samenwerking met HAS Hogeschool en Westland Marketing deze aflevering tot stand gekomen. Het gezamenlijke doel is om de innovatieve, hightech kant van de tuinbouwsector en de aantrekkelijkheid van het groen onderwijs te laten zien.

De aflevering is zaterdag om 11.00 uur te zien op RTL4 en kan daarna worden teruggekeken via de website van het programma. Op 31 maart om 17.00 uur wordt de uitzending herhaald.


(Foto: Twitter @Snoeptomaatjes)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tegenspraak op het werk

Niemand vindt het leuk om te horen wat er fout gaat. En zeker niet als je leidinggevende bent. Maar wie niet...

Instagram: Punki Lune

Joyce Lansbergen toont op Instagram vol trots de Punki Lune. De gerbera maakt deel uit van het nieuwe...