Dubbelbloemige potlisianthus

Dubbelbloemige potlisianthus

De schoonheid en populariteit van de dubbelbloemige Lisianthus is vanaf nu beschikbaar in een prachtige, compacte potplantenserie: Julietta. Julietta wordt veredeld door Takii en is vanaf deze week verkrijgbaar bij kwekers SV.CO en Bosplant.

De afgelopen jaren stijgt de populariteit van de dubbelbloemige Lisianthus als snijbloem. Veredelaar Takii vertaalt deze populariteit, met de introductie van Julietta, door in een compacte potplantenserie. Julietta maakt met haar grote bloemknoppen en gevulde, dubbele bloemen veel indruk. De bloemen van de kleurrijke noviteit komen krachtig en opvallend over en zullen de consument blijven verbazen.   

Beschikbaarheid
De dubbele bloemen van Julietta bieden niet alleen extra schoonheid, ook op het gebied van houdbaarheid scoort deze noviteit goed. De bloei is gelijkmatig en langdurig. Julietta wordt dit introductieseizoen door SV.CO en Bosplant geproduceerd. SV.CO teelt Julietta in potmaat 9 en 12cm en biedt deze aan onder het label 'Lisi Lova'. Bij Bosplant is Julietta verkrijgbaar in potmaat 10,5cm.   

Julietta is beschikbaar in drie kleuren: puur wit, zachtroze en helderblauw. Dit aantrekkelijke en romantische kleurenpalet sluit goed aan bij de tijdsgeest en laat zich uitstekend combineren. Julietta is een compacte kamerplant, maar door haar weelde aan bloemen heeft ze de uitstraling van een bos bloemen. Met haar uitbundige bloei en indrukwekkende houdbaarheid, is Julietta een perfect cadeau om lang van te genieten!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie