Van der Valk breidt organisatie uit

29-06-2016    10:45   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Het gaat goed met Van der Valk. Zowel de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems als Van der Valk Solar Systems groeien letterlijk en figuurlijk uit hun jasje. Om de gewenste kwaliteit en service te kunnen leveren, heeft het bedrijf geïnvesteerd in uitbreiding van de organisatie.

"Van der Valk is een familiebedrijf. Zoals onze eigenaar vaak mooi verwoordt: nieuwe medewerkers worden deel van de familie. En de familie wordt steeds groter." Voor de afdelingen productie, logistiek, verkoop en marketing zijn volgens Van der Valk inmiddels enthousiaste en getalenteerde medewerkers gevonden. "Samen met hen kunnen we maximaal blijven inzetten op kwaliteit en service. Wie ook interesse heeft om lid van de familie te worden, moet onze website in de gaten houden voor de overige vacatures."

Meer meters
Naast extra mensen heeft Van der Valk ook geïnvesteerd in extra verdiepingsvloeren in de fabriekshallen die zorgen voor vele vierkante meters extra ruimte voor magazijn en opslag. Verder zijn er nieuwe machines  aangeschaft om het mogelijk te maken aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen. "Vanwege de grote drukte kiezen wij er dit jaar voor om geen zomerstop in te lassen, maar we werken in deze periode wel met een beperkte bezetting", laat Van der Valk tot slot weten. "Levertijden zullen hierdoor oplopen. Wij vragen u hierbij dan ook om uw bestellingen die in of vlak na de vakantieperiode moeten worden uitgeleverd, goed met ons af te stemmen."

(Foto: Google Streetview)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws