Doe morgen ook mee en maak Westland de sportiefste gemeente!

18-06-2021    10:43   |    Goedemorgen

Morgen vindt de Team Westland Break Out plaats, waarbij het doel is om zoveel mogelijk leden van Team Westland samen met vele andere Westlanders in beweging te krijgen voor het goede doel. Op de Olsthoorn Ranch kun je terecht voor een hapje, een drankje én entertainment, mede verzorgd door Paprika Tasty Radio.

Door het hele Westland worden startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Enerzijds om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, anderzijds ook om van Westland de sportiefste gemeente van Nederland te maken. Langs die routes geven bedrijven support. Een van de locaties waar deelnemers zaterdag terecht kunnen voor verfrissing is de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

De Team Westland Break Out wordt ondersteund door Force Demolition, dat deelnemers met open armen zal ontvangen, zo gaf Barry de Bruin vanochtend aan op Paprika Tasty Radio. Er worden zo'n 6.000 bezoekers verwachten verspreid over de dag. Op de Olsthoorn Ranch zijn hapjes en drankjes, kinderen kunnen met een pony op de foto of springen op het springkussen en er is muziek, onder ander verzorgd door "onze eigen" DJ Mark van Dale.

De Olsthoorn Ranch is gevestigd aan de Galgeweg 3 in Naaldwijk en is voor iedereen toegankelijk, uiteraard met inachtneming van de regels zoals geadviseerd door het RIVM. Kijk voor meer informatie over de Team Westland Break Out op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/team-westland-break-out/. Kom langs of sport lekker mee!Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stream Dag van de Tuinbouw

Het avondprogramma van de Dag van de Tuinbouw, inclusief de Tuinbouw Toptafel, is nu online terug te kijken....