Desch presenteert nieuwe editie Colour Your Story

Desch presenteert nieuwe editie Colour Your Story

Desch Plantpak presenteert de nieuwste editie van Colour Your Story. Hét kleurrijke inspiratiemagazine met hierin onder andere de nieuwste trends, innovaties, ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en een interview met Dr. Ing. Joachim Christiani, algemeen directeur Cyclos HTP.

Vraagstukken als 'duurzaamheid' en 'recycling' spelen nog steeds een prominente rol in de wereld waarin Desch opereert. "En dat is ook nodig, want de initiatieven van vandaag zijn de oplossingen van morgen. Daarom geven we ook dit seizoen weer onze volle aandacht aan onze merken RECOVER en D-Tect PLUS."

In de nieuwe uitgave van Colour Your Story vind je de huidige kleurentrends van trendwatcher Hilde Francq, met drie verschillende trendsferen, zijn de nieuwste producten van Selecta One, Syngenta, Schoneveld en Dümmen Orange te vinden, staat een interview met Dr. Ing. Joachim Christiani over de certificering van kunststoffen en de nieuw ontwikkelde softwaretool CHIRA en krijg je een kijkje in de keuken van 'Gouden Reael' in Amsterdam met een heerlijk recept voor Schelvis Carpaccio.

Colour Your Story wordt gratis verspreid. Je kunt het magazine ook bekijken via de website van Desch.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie