Dekker en Decorum op bloemistenshow in Kazan

24-01-2019    09:10   |    Goedemorgen

Op de grote bloemistenshow in de Russische stad Kazan afgelopen vrijdag lieten Dekker Chrysanten en Decorum zich gezamenlijk zien. Het thema van deze show was 'Flower dress' en zo'n 200 bloemisten deden er inspiratie op.

De show werd georganiseerd in samenwerking met de Kazan Flower School, specialist in bloemenjurken Nadezhda Deikova en de Nederlandse exporteur Enigma Flowers and Plants. Nadezhda Deikova is een Russische floral designer en kampioen van de Lilleball Flower Dress competitie van 2018. Hij ontwierp twee jurken met de chrysanten van Dekker Chrysanten en diverse bloemen van kwekers van Decorum.

Bloemenwals
Nadezhda: 'Ik vond het erg fijn om met het grote assortiment van Decorum bloemen een leuke, vrolijke jurk te maken. Met Dekker Chrysanten heb ik een romantische rustige, vrouwelijk jurk samen gesteld. Het is fantastisch om met zulke hoge kwaliteit bloemen te werken.' De presentatie van allebei de jurken was spectaculair. Tijdens het defilé van de Dekker Chrysanten jurk speelde de “bloemenwals” van Tsjakovsky en kinderen strooiden bloemenlinten van Antonov voor het model in haar schitterende witte jurk. De demonstratie van de zonnige, hippe Decorum bloemenjurk werd begeleid met een dans door kinderen.

Merk
Lyasan Afonina, Maxim Votjakov, Nadezhda Gorelova maakten namens de Kazan Flower School inspirerende boeketten en composities op het podium. Ze verwerkten de bloemen van Decorum, zoals Lelie en Lisianthus, en rassen van Dekker Chrysanten zoals Antonov of Willem Orange in hun composities. Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten: 'Het is goed te merken dat Decorum begint te leven bij bloemisten in de regio van Kazan. Overal waar je binnen komt, staat het Decorum merk goed bekend. Dat is een fijne basis voor samenwerking met Russen. Voor ons als Dekker Chrysanten is het prettig om de groeiende populariteit te zien van de in twee kleuren geverfde Antonov, Kennedy, kleuren van Memphis en de Santini lijn van Doria’s.'


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hallo(ween)!

Het is weer tijd voor pompoenen, niet in de laatste plaats vanwege Halloween. En dus pakken sommige mensen...