Decorum presenteert haar eigen sneaker

Decorum presenteert haar eigen sneaker

Decorum lanceert haar eigen sneakerlijn, een lang gekoesterde droom van het marketingteam achter het merk. De sneakers worden in Portugal vervaardigd en zijn handgemaakt van duurzaam geproduceerd leer. Uiteraard is de schoen opgemaakt en gestyled in de bekende Decorum kleuren.

Er zijn al diverse Decorum kledingstukken in omloop, zoals vesten, t-shirts en sweaters. Met name de vesten zijn populair bij eindklanten en de vereniging ontvangt regelmatig vragen van eindklanten voor deze vesten. Met de groeiende vraag naar Decorum producten en de groeiende populariteit van het merk bij eindklanten, groeit ook de vraag naar Decorum promotiematerialen.
 
Het accountmanagement team van Decorum, is in zijn nopjes met de introductie van de marketing gimmick. Regelmatig ontvangen zij verzoeken van eindklanten voor het leveren van Decorum kleding. Het past in het beeld dat het aandeel Decorum groeit. En daarmee stijgt ook de vraag en interesse in Decorum merchandise. De sneaker wordt in een beperkte oplage van 100 exemplaren uitgebracht en exclusief aangeboden aan buitenlandse relaties van Decorum.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie