Chrysanten in Russische theatrale setting

21-01-2019    08:50   |    Goedemorgen

Chrysanten in een theatrale setting in een historisch monument: het is de nieuwe campagne van JustChrys om de Nederlandse chrysant onder de aandacht te brengen bij het Russische publiek.

In het kasteel feestte de oude Russische adel graag en kostumeerde zich daarbij in uitbundige kleding. Tijdens de kerstperiode werd het kasteel Marjino al met chrysantenarrangementen aangekleed door Sobolj, die de campagnes in Rusland verzorgt. Acteurs van het theatergezelschap Petit Trianon uit St. Petersburg speelden de rol van adelijke gasten. De foto's en video die hiervan werden gemaakt zijn al heel Rusland doorgegaan om promotie te maken voor de chrysant.  
Het online modeblad Fashion Magazine heeft inmiddels een interview met Natasja Mironova van Sobolj geplaatst. Door de kasteeleigenares uitgenodigde schilders hebben artistieke impressies van de theatrale chrysantenshow vastgelegd. Deze schilderijen worden nu in het kasteel tentoongesteld.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...