Charmelia in nieuw jasje

16-09-2019    09:51   |    Goedemorgen

De Charmelia wordt vandaag in een nieuw jasje gestoken, onder de naam "Charm". Met de nieuwe verpakking wordt de Charmelia nog herkenbaarder vermarkt, doordat het de look & feel heeft van de andere kwaliteitsproducten van Decorum.

De nieuwe verpakking past bij een stijlvolle bloem als de Charmelia. De kracht van de sierlijke bloem zit hem in de lange houdbaarheid en de stijlvolle kleuren.
 
Charmelia is oogstrelend, vrouwelijk, elegant, rijk aan bloemen en bekend om haar fraaie, betoverende uiterlijk en uitzonderlijke vaasleven. Ze is zowel een verschijning solo in de vaas als ook een zeer charmante blikvanger in gemixte boeketten. Samen met de nieuwe, verfrissende Decorum-Charmelia verpakkingslijn een echte eyecatcher in het bloemenschap.

Charmelia wordt geteeld door Together2Grow en veredeld door Royal Van Zanten, een innovatief veredelingsbedrijf welke haar uitgangsmateriaal van snijbloemen, potplanten en bloembollen levert aan de professionele teler wereldwijd. Vernieuwingskracht gecombineerd met passie vormen de basis van het ontwikkelen van nieuwe variëteiten waaronder Charmelia. De succesvolle merklading & vermarkting van Charmelia is mede het een resultaat van intensieve, exclusieve samenwerking met partners in de keten.
 
Charmelia in ontwikkeling
Sinds de introductie van Charmelia in 2014 wordt deze sierlijke bloem voor de Europese markt met succes geteeld door Together2Grow. Gestart met Charmelia Pink, later gevolgd door de kleuren White, Blush en recent Purple. Meer kleuren volgen in de nabije toekomst voor een gevarieerde mix. Vanaf heden wordt Charmelia geleverd in de nieuwe, efficiëntere fust Fc588 en bijbehorend opzetrek Fc598.

Together2Grow is al een aantal jaren lid van Decorum en zeer verheugd met de toevoeging van Charmelia aan hun reeds bestaande Decorum assortiment. De vraag naar het Decorum merk voor snijbloemen en planten staat gelijk aan de vraag naar topkwaliteit. Met haar uitzonderlijke en onderscheidende kwaliteiten is Charmelia dan ook een welkome aanvulling.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws