Buiten openingstijden en in het weekend afleveren

Buiten openingstijden en in het weekend afleveren

Connect logistiek en Sierteelt Direct leveren Connect handel binnen één uur na ontvangst af bij klanten op de diverse locaties van Royal FloraHolland.

De vraag naar afleveren buiten deze standaard openingstijden en ook in de weekenden wordt steeds groter. Om aan deze klantvragen te voldoen, heeft Royal FloraHolland op 1 januari 2021 een uitbreiding op de bestaande dienstverlening geďntroduceerd. Royal FloraHolland onderzoekt in een pilot hoe groot deze behoefte werkelijk is en wil zo klanten beter van dienst zijn in de directe stromen.

Wat is nieuw?
1. Afleveren Connecthandel buiten openingstijden: de mogelijkheid om Connecthandel van maandag t/m vrijdag buiten de standaard openingstijden af te leveren.
2. Afleveren Connecthandel in het weekend: de mogelijkheid om Connecthandel in het weekend af te leveren.

Voordelen zijn dat je doordeweeks eerder kunt starten met jouw proces, je kunt door- en voorwerken in het weekend en je jouw producten kunt ontvangen op het moment dat jij dat wilt. Heb je als koper incidenteel of structureel behoefte aan bovenstaande dienstverlening? Neem dan contact op met de betreffende locatie. Zij zorgen ervoor, dat de handel op het juiste moment wordt afgeleverd in jouw box. Lees hier meer informatie.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie