Bosman van Zaal verhuist naar nieuw kantoor

07-12-2018    10:06   |    Goedemorgen

Momenteel zit Bosman van Zaal midden in een verhuizing. De nieuwe productiefaciliteit met kantoorpand is gebouwd in Greenpark Aalsmeer. Uiteraard is het gebouw duurzaam en voorzien van de nodige moderne voorzieningen voor het geautomatiseerde werkproces.

Hoogwaardige productiefaciliteit
'
Als toegewijd partner voor crop science bedrijven, vermeerderaars, professionele kwekers en investeerders helpen we bij Bosman Van Zaal de vernieuwers bij het innoveren', schrijft Bosman van Zaal op haar website. 'We creëren oplossingen en systemen die nodig zijn om onze partners succesvol te maken, van voedsel tot cosmetica, van farmacie tot geneeskunde. Of het nu gaat om kasfaciliteiten in Polen of Rwanda of het ontwerpen van geïntegreerde softwaresystemen in Amerika of Australië.'

Door de verhuizing is Bosman van Zaal deze weken iets minder goed bereikbaar dan normaal. Voor actuele updates, houd hun Facebook-pagina in de gaten of neem contact met hen op.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Oproep T&U gesloten

De oproep voor projectideeën van de topsectoren T&U en Agri & Food is op 15 mei gesloten. Er zijn in totaal 275 projectideeën ingediend.