Blog: I Love It

04-12-2018    08:20   |    Goedemorgen

Een weblog van Joost Joling. Hij is hoofd Bemiddelingsbureau Planten bij sierteeltmarktplaats Plantion. Joling schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Als ik ’s morgens op kantoor kom, loop ik altijd eerst naar de klok. Het is fantastisch om zo de morgen te beginnen. De kopers op de tribune, de veilklokken waar de mooiste bloemen en planten op worden geveild. Van een rustige autorit kom je direct in de dynamiek van het veilen terecht. Prachtig toch?

Als je bedenkt waar de producten allemaal vandaan komen en wat er allemaal aan vooraf gaat om een product überhaupt te kunnen veilen. De hele wereld komt aan je voorbij. Van een kweker om de hoek tot Kenia, Ecuador en Israël om zo maar eens een paar landen te noemen. Vliegtuigen, vrachtwagens; alles komt eraan te pas om alles op tijd voor de klok te krijgen. Van het veilmoment mag je dan getuige zijn. Een uniek moment!

Op het bemiddelingsbureau is het eigenlijk niet anders qua dynamiek. Aanbod en vraag zo goed mogelijk op elkaar af zien te stemmen naar ieders tevredenheid; de perfecte match zien te vinden. Het hele ordertraject begeleiden naar ieders tevredenheid. Van opkweek naar de daadwerkelijke levering. Het is een andere tak van sport, maar ook heel dynamisch. Dynamiek: I Love It. 

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...