FHTF in Aalsmeer toont ontwikkelingen in 2020

12-09-2014    12:59

Tijdens de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, van 5 tot en met 7 november dit jaar, zal FloraHolland in 'The Village' - op een centrale plek op de beurs -voorbeelden laten zien hoe de klant naar verwachting in 2020 bloemen en planten koopt. 

Hoever gaat het groeiende online aankoopgedrag van de consument in de sector er uit zien en wat heeft dit voor consequenties voor de winkelvloer? Trends, concrete verkoopconcepten en workshops moeten de bezoekers van The Village prikkelen om na te denken over de strategie.

De FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt. Zo'n 650 aanvoerders uit binnen- en buitenland tonen de nieuwste soorten snijbloemen en planten, die direct of op termijn leverbaar zijn. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland laten zich op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer inspireren door een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten en noviteiten.

Het vakpubliek kan kennis maken met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van productontwikkelingen van de ruim 50 toonaangevende veredelaars die op de beurs een stand hebben . En vindt er een breed assortiment aan artikelen die van toegevoegde waarde aan het sierteeltproduct zijn bij leveranciers van hoezen, vazen, sierpotten, steeketiketten en dergelijken. Daarmee is de FloraHolland Trade Fair een allesomvattende netwerk- en inspiratiebeurs op het gebied van sierteelt. Een one-stop-shop voor bezoekers. De FloraHolland Trade Fair is zeer geliefd bij standhouders en bij een groot Internationaal vakpubliek.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....