Bloemrijk Televizier Gala

Bloemrijk Televizier Gala

Het Gouden Televizier Ring Gala werd dit jaar weer bloemrijk gestyled. Tijdens het glamoureuze gala werden de meest prestigieuze televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Over de rode loper betraden de prominente gasten het Koninklijk Theater Carre in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Naast de bekenden van de televisie straalden de bloemen op de rode loper en op diverse locaties in het theater.

LM Flower Fashion Productions zorgde voor het achtste jaar voor de bloemstyling van het gala, dit jaar samen met FM Group en de preferred suppliers Rotoflowers, Kallaland, Van Helvoort Santini, Zentoo Chrysanthemums, Sprayroses by De Opstal en Hydrangeaworld in ondergronden van Oasis Floral Products Benelux.

Rode Loper
Het gala van het jaar rond de uitreiking van de meest begeerde prijs van omroepland, de 56ste Televizierring werd georganiseerd door AVROTROS. LM Flower Fashion Productions heeft voor het achtste jaar de bloemen gestyled op de rode loper en in de feestelijke ruimten van het Koninklijk Theater Carre. De genomineerden en vele prominente gasten betraden vanaf de rode loper, waarop zuilen met bloemstukken in schalen stonden, het theater. In overleg met AVROTROS werden de bloemen in blauw, wit, groen en oranje tinten gestyled. FM Group selecteerde bloemen van hun preferred suppliers voor de glamoureuze arrangementen waaronder eryngium, hypericum en ornitogalum van Rotoflowers, calla's van Kallaland, trosrozen van Kwekerij De Opstal, Santini chrysanten van Van Helvoort en chrysanten van Zentoo Chrysanthemums. De blauwe snijhortensia's werden via Hydrangeaworld geleverd. De bloemstukken werden gemaakt in een ondergrond van Oasis Floral Products Benelux en behandeld met hun Quick Dip en Floral Life.

Winnaars
De winnaar van de Televizierring werd dit jaar de documentaire van Jessica Villerius, "De Kinderen van Ruinerwold" dat samen genomineerd was met "Mocro Maffia" en "Een Huis Vol". Andre van Duin en Nikkie de Jager (NikkieTutorials) wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie "De Zomer van Zoe" ontving de Gouden Stuiver. Rob Kemps won de Televizier Aanstormend Talent Award. Elise Schaap werd verkozen tot beste acteur.

(Foto credit: LM Flower Fashion / BAGGIT)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie