Blij met donkerrode Nevada

Blij met donkerrode Nevada

Mooie, stevige planten met enorme bloemen; dat is waar anthuriumkwekerij Amazone Plants zich op focust. Een jaar geleden voegden zij het ras Nevada toe aan het assortiment in potmaat 14cm. Én met succes. De donkerrode variëteit is inmiddels ook beschikbaar in potmaat 12 en 17cm en wordt geroemd voor haar enorme, rode bloemen.

Het grote voordeel van Nevada is dat deze variëteit tolerant is tegen zowel koude als warmte. Dat betekent dat het ras bestand is tegen een langere transportperiode, maar ook dat het goed geschikt is voor verkoop in Zuid-Europese landen als Spanje en Italië. Nevada is exclusief verkrijgbaar bij Amazone Plants in drie potmaten; 12, 14 en 17 cm. Naast de donkerrode Nevada, is ook Samora (wit) en Colorado (roze) met grote bloemen in alle drie de potmaten beschikbaar. Voor klanten een groot voordeel, want zo kunnen ze op één adres hun grootbloemige assortiment anthurium inkopen.

Groot, groter, grootst!
Vorig jaar heeft Amazone Plants een flinke uitbreiding ondergaan. Zo groeiden de kwekerij naar 5,8 hectare en voegden ze drie nieuwe potmaten toe aan het assortiment. Ook in de kleinere potmaten focust Amazone Plants zich tijdens de teelt op grote bloemen, kwalitatief sterke planten en een mooie plantverhouding. Nieuwkomer Nevada heeft zich daarin inmiddels bewezen en zal dan ook stapsgewijs een steeds groter ras worden voor deze anthuriumkweker.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie