Event over biobased keteninnovaties

27-11-2015    09:22

Op 3 december vindt voor biobased ondernemers het Dutch Biobased Industries Event plaats in Dordrecht. Het evenement is georganiseerd door de gezamenlijke Nederlandse Biobased sectoren met als doel ondernemerschap te stimuleren en samen stappen te maken richting de realisatie van biobased keteninnovaties.

Het event is een samenwerking van de VNCI, de Vereniging Nederlandse Papier- en Kartonfabrieken, het Dutch Biorefinery Cluster, de Energie- en Grondstoffenfabriek, het Kenniscentrum Plantenstoffen, de Land- en Tuinbouworganisatie, de Unie van Waterschappen en de houtsector.

Het programma wisselt interessante sprekers en vragen vanuit de sectoren af met interactie met de zaal, met daarin veel ruimte voor uw eigen inbreng. Verder kan men kennismaken met interessante initiatieven op de informatiemarkt en het netwerk verbreden tijdens de matchmaking en netwerkborrel. Bekijk het volledig overzicht van het programma. Onder andere komt er een succesvolle business case aan de orde van onder andere Harvest House.

In de middag wordt het programma vervolgd in samenwerking met de Biobased Delta, in de dertiende netwerkbijeenkomst van Biobased Economy met als thema ‘Ondernemen in de Biobased Economy, van Kennis naar Kassa’. Een aantal toonaangevende sprekers komen aan het woord, zoals Maarten Hajer en een aantal succesvolle topondernemers. De dag wordt begeleid door Inge Diepman.

Via de website kan men zich aanmelden voor het event.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws