Amigo komt met losgesneden Echeveria

18-03-2015    10:39

Amigo Plant in Heerhugowaard brengt de gekleurde Echeveria Miranda voortaan ook op de markt als losgesneden rozetten. Dit doet ze omdat ze merkt dat veel bloemisterijbedrijven en stylisten de rozetten los snijden van de pot en de rozetten verwerken in planten- en bloemarrangementen.

Amigo Plant BV kan elke kleur leveren zodat de handel aansluiting kan vinden op elk jaargetijde en feestdag. De rozetten worden op de markt gebracht onder de naam 'AMI DECO' en zijn verpakt in een doorzichtige tray van 6 stuks of de grotere maat in een tray van 2 stuks. Door het ontbreken van grond kunnen ze over de gehele wereld verkocht worden. 

Een aantal stylisten en arrangeurs hebben decoratieve voorbeelden gemaakt om de gebruikers inspiratie te geven van de vele verassende mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld de kleine rozetten op een stok gezet worden en in bloemstukken gebruikt worden terwijl de grotere rozetten exclusief staan in een arrangement.

Het nieuwe concept AMI DECO wordt geïntroduceerd op de 'Seasonal Trade Fair' in Naaldwijk en via Facebook kan men laten weten of men erbij wil zijn. De introductie is op deze manier goed te combineren met het Bloemisten-event. Het standnummer van Amigo Plant is 17.2

      

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Limburg Agrofood viert verjaardag

LimburgAgrofood – het programma dat in februari 2018 is gestart om de sector agrofood in Limburg te helpen groeien en innoveren – is 1 jaar...