Agro Techniek stelt directeur aan

Agro Techniek stelt directeur aan

Ronald van der Slot is vanaf heden de nieuwe directeur van Agro Techniek in Noordwijkerhout. Met deze stap is Nobels Group verzekerd van een juiste aansturing van haar activiteiten in de landbouw mechanisatie.

Koos de Vink, Managing Director van de Nobels Group, zegt over de benoeming: "Ronald brengt veel ervaring mee en heeft de afgelopen tijd getoond in staat te zijn tot vernieuwen en verbinden. Agro Techniek speelt een belangrijke rol als partner voor de bloembollen- en vaste plantenbranche. Een positie die we willen uitbouwen. Hiervoor is Ronald de juiste man."

Ronald van der Slot heeft veel ervaring in en kennis van de landbouwmechanisatie en kent de markt als geen ander. Hij was eigenaar van Van der Slot Techniek & Constructie tot de overname door Agro Techniek in december 2018. Een bewuste keuze om samen nieuwe groeikansen te creëren en de marktpositie te verstevigen.

Over zijn benoeming zegt Van der Slot: "Ik ben vereerd met deze uitdaging om samen met het team te werken aan een mooie toekomst voor Agro Techniek. We gaan nieuwe plannen maken en deze met elkaar omzetten in concrete resultaten, maar altijd in lijn met de lange-termijn-doelen van Nobels Group. Goed management en een ondernemende cultuur zullen bijdragen aan het succes van Agro Techniek. Het afgelopen jaar hebben we al laten zien dat we een goed team zijn, ondanks de corona-perikelen."
 
Agro Techniek richt zich als land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf op de bloembollen- en vaste plantenbranche. Naast de verkoop en reparatie van diverse A-merk machines, produceert Agro Techniek ook maatwerkproducten.

Agro Techniek behoort tot de Nobels Group, samen met Nobels, Javo en Javo International. De vestigingen van de groep zijn gevestigd op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout en in Atlanta (GA) USA. Door het combineren van deze bedrijven, kan de groep de meest innovatieve oplossingen bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie