Afriflora zet koppeling Certifeye Wallet online

Afriflora zet koppeling Certifeye Wallet online

Duurzaamheid is al sinds de oprichting in 2005 de kernwaarde van Afriflora Sher. De door Afriflora Sher verhandelde rozen worden geproduceerd op de kwekerijen in Ethiopië. Afriflora heeft scherp oog op zaken als kwaliteit, milieu en sociale omstandigheden. Dit blijkt onder meer uit de 11 behaalde certificaten.

Juist die certificaten bracht Afriflora tot de keuze om deze te beheren en vooral te tonen aan afnemers via de Certifeye Wallet. "Je kunt heel eenvoudig je behaalde certificaten beheren en delen met je klanten. Wij hebben een link naar de Wallet op onze website geplaatst." Aldus Aswin Endeman, Business Support & CSR Manager van Afriflora. Geďnteresseerden kunnen via de link een overzicht van de behaalde certificaten zien met de geldigheidsdatum. Op verzoek kan het document ook gedownload worden. 

Er zijn inmiddels honderden Certifeye Wallets in gebruik bij kwekers. Afriflora is de eerste partij die de toegang tot die certificaten via de eigen website heeft geregeld. "Dat is heel makkelijk vervolgt Aswin, je zet de link naar de Wallet op een pagina van de website en dan gaat de rest vanzelf''. Afnemers kunnen zich abonneren op de certificaten. Dat bespaart heel veel e-mail verkeer over het aanleveren van certificaten. ''Verloopt een certificaat dan voegen wij de nieuwe versie toe en alle geabonneerden zijn meteen op de hoogte. Ideaal".

Certifeye introduceerde de Certifeye Wallet om een brug te slaan tussen kwekers en handelsbedrijven en de administratieve last van het beheer van de certificaten zoveel als mogelijk te reduceren. Bewust is daarbij de keuze gemaakt om de Wallet gratis ter beschikking te stellen aan kwekers. "Het aantal gebruikers zowel bij kwekers als bij handelsbedrijven groeit met de dag. Ons doel is het proces zo efficiënt en goedkoop mogelijk in te richten voor alle betrokken partijen" volgens Marlies Verbruggen van Certifeye.

Bekijk de Certifeye Wallet van Afriflora hier





Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie