Addenda introduceert Maori als nieuwe productgroep

15-01-2019    09:00   |    Goedemorgen

Addenda introduceert een nieuwe productgroep op de IPM in Essen: de Maori in de varianten Green-, Silver- & Little leaf. De Maori is een niche-product en past door haar exclusiviteit bij Addenda. Zoals bij Campanula en Hebe heeft Addenda de exclusieve licentie, waardoor onderscheidenheid gewaarborgd wordt. Vanaf 2019 is de plantonderdeel van het productportfolio van Addenda.

De Maori is een trendy en unieke plant, die perfect past in een industriële, minimalistische stijl. Door het bescheiden groen, brengen de planten veel sfeer aan de ruimte en geven ze vertaling aan natuur. Maori is van oorsprong een buitenproduct, maar ook geschikt voor binnentoepassingen.
Op de IPM in Essen wordt de plant rijkelijk gepresenteerd in de stand van Addenda (8a6-1). Tevens zijn de Maori Green- & Silver Leaf genomineerd voor de Show Your Colours Award IPM 2019.  De Award wordt uitgereikt op donderdag 24 januari om 15.00 uur in de BIZZ Holland stand, hal 8. 

Addenda 
Telersvereniging Addenda werd in 2007 opgericht en telt nu 16 leden in Nederland en België, met 6 licentiehouders in Europa. Onder het hoofdmerk Addenda hangen al twee productgroepen, de Campanula, in twee varianten (Ambella en Adansa), en de Hebe in verschillende varianten (Donna, Granda, Petita en Classica).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...