Actie om verkoop buitenplanten te stimuleren

11-09-2019    09:48   |    Goedemorgen

Van 2 tot en met 30 september organiseren de buitenplanten kwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland de campagne 'De Groene Binnenkomers'.

Hiermee worden consumenten gestimuleerd om meer buitenplanten te kopen in de maand september en zo langer te genieten van hun buiten. "Daarnaast stimuleren we met deze shopper-activatie het aankoopbedrag aan buitenplanten te verhogen, door tijdelijk een cadeau weg te geven: een gratis elho pot bij besteding van €20 aan buitenplanten."

Wissel van het Seizoen
Ook in september kun je genieten van je tuin, balkon of terras. Want juist in deze periode wisselt het assortiment buitenplanten en verleng je hier eenvoudig de zomer mee. De ‘groene binnenkomers’ zijn hét visitekaartje voor bij de voordeur. Iedere consument heeft een voordeur waar iedere bezoeker binnenkomt. Dus verwelkom het nieuwe seizoen al bij je entree, creëer een mooi samenzijn van planten en potten voor een verpletterende eerste indruk. Naast de tuincentra van GroenRijk nemen diverse tuincentra van GRS Retail deel aan deze campagne.

Publiciteit
"We gidsen consumenten naar deelnemende tuincentra via social media advertenties en radio (NPO Radio2 en Qmusic). Op de winkelvloer trekken POS-materialen de aandacht. Deelnemende tuincentra van GroenRijk en GRS Retail kunnen een promotiepakket bestaande uit: A1-posters; beachflags; gevelspandoeken; plafondhangers; prijskaarten en kassabalkjes bestellen. De winkels worden bovendien vermeld op Mooiwatplantendoen.nl/groenebinnenkomers."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...