Aardse Orchids stelt vierkoppige directie aan

25-09-2020    10:28   |    Goedemorgen

Per medio september 2020 is de directie van Aardse Orchids strategisch uitgebreid en is er een ervaren vierkoppig directieteam geformeerd. Door de sterke groei van het familiebedrijf in de afgelopen jaren werd het steeds belangrijker om alle disciplines en verantwoordelijkheden nog beter te coördineren. Hiervoor is een gedreven team gevormd dat bestaat uit de volgende 4 personen: Piet Aardse jr. (41 jr.) Algemeen Directeur, Wouter Konijn (41 jr.) Commercieel Directeur, Henk-Jan Drijfhout (46 jr.) Operationeel Directeur en Michiel de Koning (40 jr.) Financieel Directeur.

Elk lid binnen het nieuw geformeerde directieteam neemt de nodige ervaring binnen de glastuinbouw met zich mee, waardoor Aardse Orchids helemaal klaar is voor de toekomst. Piet Aardse jr. is al jaren als directeur/mede-eigenaar verbonden aan dit familiebedrijf en zal binnen de directie de algemene en statutaire zaken behartigen.

Wouter Konijn is ruim 15 jaar werkzaam in de glastuinbouw en sinds 2011 actief op commercieel gebied binnen Aardse Orchids. Henk-Jan Drijfhout heeft 15 jaar zijn eigen kwekerij gehad waar hij onder andere zijn sporen heeft verdiend op het gebied van operationeel management. Michiel de Koning heeft zijn financiële expertise opgebouwd bij verschillende tuinbouw gerelateerde bedrijven in diverse functies.  

Met het realiseren van het bovenstaande directieteam zal Hans Willemsen (huidig Algemeen Directeur) per 1 oktober 2020 terugtreden uit de dagelijkse bedrijfsleiding. Wel zal hij als lid van de Raad van Advies het bedrijf de komende jaren nog blijven ondersteunen.

Aardse Orchids is een familiebedrijf dat sinds de jaren ’60 gevestigd is in de provincie Groningen. Met meer dan 125.000 m2 aan gespecialiseerde kasruimte worden er jaarlijks zo’n 7 miljoen planten geleverd. Aardse Orchids is de complete partner voor de handel en teelt van Phalaenopsis orchideeën voor retailers, discounters, importeurs en exporteurs. Met de wijziging in de directie is het team weer op de gewenste sterkte en zit het vol ambitie en energie.

Aardse Orchids ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...