3.720 vragen...

3.720 vragen...

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw beantwoordde 3.720 vragen van agrarische werkgevers in 2019. Dat is 11% meer dan het jaar daarvoor. De meeste vragen kwamen vanuit de glastuinbouwsector en de open teelten. Veel vragen werden gesteld over de private aanvulling ww en de Web Arbeidsmarkt in Balans.

Met name nieuwe regelingen en wetgeving zorgden voor een stijging van het aantal vragen ten opzichte van vorig jaar. De Werkgeverslijn kreeg veel vragen over de private aanvulling ww die per 1 januari 2019 werd ingevoerd. Tegen het einde van het jaar kwamen er meer vragen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans, met name over de veranderingen inzake de WW-premie en het vaste aanbod voor oproepkrachten.

De Werkgeverslijn bood de agrarische ondernemer in 2019 via de website nog meer achtergrondinformatie, filmpjes en personeelsinstrumenten. Door met speciale themapagina's in te spelen op belangrijke thema's, steeg het aantal online bezoekers naar 208.660. Daarnaast organiseerde de Werkgeverslijn 8 werkgeversbijeenkomsten in het land waar 235 werkgevers aan deelnamen, en 6 webinars met in totaal 441 deelnemers.

Bron: AgriHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie