Tropische festiviteiten 'Anthurium Roadshow'

28-08-2019    09:53   |    Goedemorgen

Tientallen handelsbedrijven op veiling Naaldwijk werden afgelopen dinsdag verrast met een tropisch bezoek van Nederlandse anthuriumkwekers. De sterke anthuriums houden zich prima bij zomerse temperaturen en promotiecollectief Anthurium Info organiseerde in dit kader een feestelijke actie.

Met de boodschap “Een tropische nazomer met anthuriums” worden handelsbedrijven op de grote veilingen in Nederland bezocht met een ludieke vrachtwagen vol zomerse activiteiten. Behalve het bezoek aan de exporteurs op de veiling Naaldwijk staan Aalsmeer, Bleiswijk en de omgeving op de planning. “We willen handelsbedrijven op een unieke manier de voordelen van anthuriums laten meemaken, dus hebben we deze roadshow en speciale winactie in het leven geroepen”, zegt Claudia Broch van Anthurium Info.

“Meesterbloembinder Sarah Dikker vertelt over de lange houdbaarheid, het vrolijke kleurenpalet en waarom de anthurium juist in de nazomer een goede keuze is. Daarnaast zijn er fantastische prijzen te winnen!”. Elk handelsbedrijf ontving tevens een anthuriumarrangement om de veelzijdige plant en bloem zelf te kunnen ervaren.

Een tropische nazomer
De te winnen prijzen die verbonden zijn aan de roadshow, zijn voor exporteurs die de komende weken de meeste anthuriums verkopen. In de periode van 2 t/m 27 september kunnen de handelsbedrijven wekelijks zomerse prijzen winnen en een hoofdprijs van maar liefst 1.000 euro reischeque voor een reis maar de tropen.

(Foto: Laurens Lindhout)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws