ACTIE: Wie verdient een bloemetje? Laatste dag!

09-04-2020    10:45   |    Goedemorgen

Goedemorgen en KAS Magazine sloegen de afgelopen weken de handen ineen om de sierteeltsector een steuntje in de rug te geven. Dit deden wij door elke dag een bosje bloemen te bezorgen om iemand op te vrolijken. Deze actie loopt nog tot en met morgen. Laat ons dus snel weten wie jij op de laatste dag nog graag zou willen verrassen.

Laat ons weten wie volgens jou een bosje bloemen verdient of goed kan gebruiken als oppepper via redactie@spam-protecthollandhortimedia.nl of info@spam-protectkasmagazine.nl. Wij kiezen elke dag één persoon/adres uit die de bloemen ontvangt. Een bloemetje in huis kan in deze dagen immers voor wat vrolijkheid zorgen. Bovendien willen we hiermee onze steun voor de sierteeltsector duidelijk maken. We beseffen uiteraard dat één bosje bloemen per dag voor siertelers in nood momenteel een druppel op een gloeiende plaat is, maar als iedereen in Nederland vanaf nu bloemen in huis haalt, draagt iedereen een steentje bij.

Dus kom maar op: wie mogen wij namens jou een bosje bloemen sturen en waarom? Je kunt ons nu mailen via redactie@spam-protecthollandhortimedia.nl of info@spam-protectkasmagazine.nl of plaats een reactie hieronder voorzien van je contactgegevens en de contactgegevens van jezelf en/of de betreffende persoon/personen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...