'Een goednieuwshow met als hoogtepunt de derde helft'

10-12-2018    10:44   |    Goedemorgen

Arie-Frans Middelburg van het Vakblad voor Bloemisterij schreef afgelopen vrijdag een scherpe analyse over de laatste ledenvergadering van Royal FloraHolland. De angel is er uit, discussies vinden steeds meer plaats in andere omgevingen, concludeert hij.

Voorheen stond de alv van Royal FloraHolland garant voor het nodige vuurwerk, waar voor redacteuren als Middelburg altijd interessante artikelen over te schrijven viel. Deze keer niet. Er werd met veel bombarie allerlei ontwikkelingen gepresenteerd, maar er bleef ook heel veel onbesproken. Hoe het met Floriday gaat bijvoorbeeld, of de progressie in de onderhandelingen met de vakbonden, of welke bestemming de aandacht gaat krijgen van RFH na China.

Gestemd werd er alleen op de leden van de nieuwe ledenraad, maar verder bleef de invloed van de aanwezige leden beperkt. Ook waren er weinig vragen vanuit de zaal. Middelburg noemt de nieuwe cultuur van de alv niet zozeer slechter, maar wel anders.

Lees de uitstekende analyse bij Hortipoint.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...