Social media: Havecon

15-12-2017    09:38   |    Goedemorgen

Elke dag zetten we op deze plek een mooi, bijzonder of treffend bericht uit de social media van de tuinbouwsector centraal. Deze keer: Henk Verbakel van Havecon.

Nederlanders komen overal waar innovatie tuinbouw nodig is. Zo zijn we. Beetje voorlopen op de rest en dan de rest aan de hand meenemen (als ze betalen). Nederlandse tuinbouw is hot and happening. Ook in Canada, waar Havecon momenteel een kas aan het neerzetten is. Ondanks de sneeuw en kou gaat Havecon gewoon door, want een beetje Nederlandse kassenbouwer laat zich nergens door tegenhouden. En zeker niet wat pietluttige Canadese sneeuw en ijzige kou.

Bekijk de fotocollage op Twitter!

Elke dag zetten we op deze plek een leuke, bijzondere, grappige of interessante post die we op social media zijn tegengekomen. Zelfs iets gevonden? Stuur het door naar matthijs@jouwgoedemorgen.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De deur staat open...

Volgens mij hebben wij jou nog niet mogen verwelkomen bij ons op de redactie voor een goede bak koffie of thee, klopt dat? Weet dan in ieder...

SRV-wagen 2.0 de weg op

Een rijdende winkel of supermarkt die thuis voor de deur verschijnt: Toyota wil de legendarische SRV-wagen uit de jaren 60 en 70...