Nieuwe snijanthuriums voor klok

13-09-2017    21:26   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Vanaf deze week zijn er drie nieuwe snijanthurium op de klok verkrijgbaar; Aspire, Kaseko en Cantello, zo meldt Anthura in een persbericht. "De diversiteit in vormen en kleuren wordt groter en die trend neemt de komende jaren alleen maar toe”, aldus Stefan de Hoog, Productmanager Anthurium van Anthura. Dit maakt dat anthurium bij bloemisten weer vaker over de toonbank gaat, aldus de veredelaar.

Aspire heeft dankzij haar sneeuwwitte kleur en groene kolf een zeer frisse uitstraling. Het populaire witte segment heeft er een elegante bloem bij. Anthuriumkwekerij Peelen voert Aspire aan op RFH Rijnsburg.

Kaseko is vernoemd naar de Zuid-Amerikaanse dans. Het is een sierlijke bloem in een temperamentvolle geel-rode kleur, een nieuwe kleurvariant in het assortiment. Maatschap Stolk voert Kaseko aan via RFH Naaldwijk. Marcel Stolk kijkt met enthousiasme uit naar de reacties op de klok, afnemers zijn positief over deze opvallende bloem.

Cantello is een warme, roodgekleurde bloem met bruine nerven. De sfeervolle uitstraling van Cantello wordt nog extra versterkt door de donkere kolf. Uit onderzoek onder bloemisten in Europa komt naar voren dat Cantello favoriet is. Vanaf deze week kunnen bloemisten de bloem ook kopen. Cantello wordt geproduceerd bij Kwekerij van Adrichem. Van Adrichem is onderdeel van Anthogether. Via de webshop van Anthogether en op de klok op Naaldwijk en Aalsmeer zal Cantello te verkrijgen zijn.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Ter Laak op de foto

Glenn is dagelijks op pad om de mooiste foto's en video's te maken in de tuinbouw. Bijvoorbeeld bij Ter Laak, zoals hierboven. De tuinbouw...