Loepjes voor op mobieltje

15-12-2017    10:10   |    Goedemorgen

Van Iperen heeft 100 loepjes gegeven aan Roel van Heijningen, docent bij de Lentiz Onderwijsgroep. De loepjes zijn bestemd voor de leerlingen. Zij kunnen de loepjes op hun mobiele telefoon klemmen waardoor ze op het scherm het plaaginsect van heel dichtbij kunnen bekijken.

Gert-Jan Dillo, productmanager tuinbouw bij Van Iperen, overhandigde de loepjes gisteren aan do docent. Roel geeft onder andere les aan MBO studenten van de opleiding Horti Technics & Management. Dillo: “Een leuk gebaar naar onze medewerkers en klanten van de toekomst. Met hun kritische blik en kennis van moderne technieken kunnen zij in de praktijk deze loepjes goed gebruiken.”

De loepjes kunnen op een mobiele telefoon worden geklemd, waardoor je op je scherm het plaaginsect van heel dichtbij kunt bekijken. Daarnaast ben je in staat detail video opnamen en foto’s te maken. Ideaal voor bijvoorbeeld het scouten in gewassen.

Van Iperen participeert ook in het WHC. De school is al na de zomervakantie in gebruik genomen, maar de officiële opening van het WHC vindt plaats in maart. Van Iperen zal zich daar als groeispecialist presenteren in de watertechnische ruimte van de Demokwekerij.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De deur staat open...

Volgens mij hebben wij jou nog niet mogen verwelkomen bij ons op de redactie voor een goede bak koffie of thee, klopt dat? Weet dan in ieder...

SRV-wagen 2.0 de weg op

Een rijdende winkel of supermarkt die thuis voor de deur verschijnt: Toyota wil de legendarische SRV-wagen uit de jaren 60 en 70...