Groei voor horecavakbeurs

14-09-2017    09:25   |    Matthijs van den Beukel

Het gaat goed met de economie en dat is terug te zien op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Maandag 18 september start de vijfde editie van deze snelgroeiende vakbeurs. De vloer is weer groter dan vorig jaar en ook het aantal van 400 exposanten laat een stijgende lijn zien.

In 2013 waren er nog maar drie bedrijven uit de groenteteelt op de beurs: Rungis, Cresco en Dutch Specials. Rungis is ook dit jaar weer van de partij, maar Cresco en Dutch Specials zijn inmiddels afgehaakt. Er zijn wel enkele andere bedrijven bijgekomen, zoals Koppert Cress, Van Gelder Nederland, Smits Uien en VEG, dat op de horecavakbeurs haar eigen Vak Event Groente&Fruit helden promoot. Een horecavakbeurs is uiteraard een uitstekende etalage voor de magnifieke producten uit de Nederlandse groente- en fruitsector.

De beurs zal worden opgeleukt met diverse bekende culinaire gasten, waaronder de familie Pos. Zij zijn bekend van het RTL4-programma ‘Helemaal het einde!’ en zoeken afnemers van hun kwaliteitswijnen uit Chili.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws