Flitsbezoek Plantion aan klanten

13-09-2017    09:34   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Plantion warmt haar bloemisten op een bijzondere manier op voor de Kleurrijke Verhalen Dagen. Gisteren brachten twintig mensen van Plantion, onder wie de directie, de promotiematerialen die horen bij deze actieperiode persoonlijk rond bij alle deelnemende filialen, ongeveer vijfhonderd in heel Nederland.

Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen (20 t/m 30 september) ontvangen consumenten € 7,50 korting en een speciaal kleurboek. De volgende stap in de voorbereiding op de actieperiode is een spectaculaire kick-off op de klok, morgenochtend.

Het doel van de Kleurrijke Verhalen Dagen is om de verkoop van bloemen en planten te stimuleren onder consumenten. Wie in de actieperiode voor € 15 of meer aan bloemen of planten besteedt, ontvangt een tegoed van € 7,50. Dit tegoed is ‘verpakt’ in een exclusief voor de Kleurrijke Verhalen Dagen ontwikkeld kleurboek voor jong en oud. De consument krijgt de korting bij een volgende aankoop van bloemen of planten, vóór 1 december dit jaar. Het speciaal gemaakte kleurboek bevat ook een wedstrijdkleurplaat. Zo zorgen de Kleurrijke Verhalen Dagen voor meer bezoek aan de Plantion-bloemisten en meer besteding.

De Kleurrijke Verhalen Dagen vormen het jaarlijkse hoogtepunt in de langlopende collectieve campagne die consumenten bewust wil maken van de veelheid aan soorten bloemen en planten bij de bloemist. De campagne en de Kleurrijke Verhalen Dagen worden ondersteund vanuit het platform www.kleurrijkeverhalen.nl met ludieke filmpjes en verhalen en een handige storelocator waarmee Plantion-bloemisten gezocht kunnen worden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws